Malou Paint

Malou Ragnert

Måleriet kom in i mitt liv ganska sent. Tror däremot att jag alltid haft en kreativ ådra som bara inte fått lov att ta så mycket plats som jag egentligen önskat eller behövt.
Det hela började efter att jag efter flera år lagt mycket tid på min yrkesmässiga karriär inom försäljnings- och bankvärlden. Det var många stressiga och prestationskrävande år som tillslut ledde till utmattningssyndrom och depression. Jag blev långtidssjukskriven och fick rådet att göra något helt annat som jag tyckte var roligt, utan krav.
Visste inte vad jag skulle göra men köpte mig några penslar, lite oljefärg och en duk.
De första tavlorna hade jag inga större tankar på vad det skulle bli, det bara blev ansikten. Det blev fler och fler, som en form av terapi.

Under vägen har jag gått några målerikurser där jag fått lära mig olika tekniker.
Har målat rena porträtt till total färgkaos kan man väl säga. Men jag tycker om mycket färg, att få gå loss utan att det blir perfekt. Målar mestadels i olja, på canvasdukar men också på gamla tavlor som jag målat över och renoverat ramarna på.
Motiven har utvecklats till bla djur, husfasader, träd mm. Man kan även tyda oljetuber i mina alster.
Jag har och tar emot önskemål på beställningar som jag sedan tolkar på mitt sätt.
Alla tavlor jag målar och som är till salu är original, finns bara ett exemplar.
Några utvalda motiv har jag däremot låtit trycka på kuddar som också går att köpa, eller beställa. Men sällan fler än två stycken exemplar av varje tavla.

Bor och har min ateljé i Falkenberg dit man efter överenskommelse är
varmt välkommen att titta in!

Följ Malou Paint på sociala medier

Facebook Instagram
Kreera web&design